הדובדבן שבקצפת

הדובדבן שבקצפת

אחרי שזיהינו את שם המשחק – אופטימיות, כן?!

(עדיין לא זיהיתן? הנה הפוסט: אופטימיות היא שם המשחק) 

בואו ניקח את זה צעד אחד קדימה, ונלמד את כללי המשחק.

לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, אעלה בבלוג שלי סדרת כתבות וטיפים לסטיילינג מנצח.
אביא בפניכן את הכללים, נלמד צעד אחר צעד את הטכניקות,
נבין את "הטריקים" שגורמים לדברים להיות מדויקים.
אשתף אתכן בניסיונות – כל הצלחה היא תוצאה של כמה החטאות – וזה בהחלט הולך להיות סיפור הצלחה, כל העניין הזה של סטיילינג עבורכן 🙂 
רק שניה לפני שכל אחת מכן תוכתר לסטייליסטית אישית, חשוב להבין את העיקרון המנחה את כללי המשחק.
העיקרון בלבוש (משחק אחד מני רבים) הוא המרמלדה של הטבע – האדום, המתוק העסיסי הזה, וייקרא שמו בישראל – דובדבן.
נו אתן יודעות, זה שנמצא במיקום הטוב ביותר.
זה שערב לחך – ובמקרה של לבוש – טעים, כלומר, נעים בעין.

הדובדבן שבקצפת.

לא בכדי, הדובדבן מוגש אחר כבוד על קצפת, נמצא בנקודת השיא ומשדרג בקלות כל עוגה.
הדובדבן נאמר בנשימה אחת עם קצפת משל היה חלק אינטגראלי ממנה. מהטוב ביותר.
והוא באמת הדאבסט. 

ובכלל, השם דובדבן הפך להיות נחלת כל הטוב,
גם יחידת דובדבן היא מהמובחרות. כמו השייטת והטייסת, רק בלי ההילה שהללו זכו לה. (כנראה שבצה"ל הדובדבן "צנוע" יותר 🙂 )

ואם כבר בדובדבנים עסקינן, אז אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם כעת בשיא הפריחה.
ניצת הדובדבן החלה זה מכבר והיום ניתן לראות שהם בשלים, מוצקים, מתוקים, ועושים טוב על הלב.
בעת הרכישה – חשוב להקפיד שהגבעול הקטן (תמיד אני שוכחת איך קוראים לו. פטוטרה? מישהו?) יהיה טרי וירוק.

ככה הם נראים:

צילום : אתר ויקיפדיה

צילום : אתר ויקיפדיה

יש כאלה שאוכלות אותו הראשון, יש כאלה המשאירות אותו לסוף, לא משנה באיזה שלב של הקינוח אתן בוחרות להתענג על הדובדבן. הדגש הניתן לו, מצביע על ייחודו, מעמדו היוקרתי וטעמו המשובח.
וזה בדיוק כל העניין.
לפני שבכלל מתחילים ללמוד סטיילינג, להיכנס לתיאוריות, להבין כמה מותר ולמה אסור,
חובה לזכור את הדובדבן שלך.
זה שנותן את הטאצ' האישי ו"מקפיץ" כל הופעה!
כולנו אוהבות שדרוגים.

אתן יכולה לבחור בכל דבר שאתן אוהבות:

 *סיכה מרשימה
 *תיק שגונב את ההצגה
 *משקפיים דומיננטיים (וכאן הרווחת כפליים – יש לך אקססוריז שהוא גם חכם, ולא רק יפה…)
 *קרדיגן בצבע לא שגרתי (צבעים ניטרלים – אאוט! צהוב חרדל / בננה / שמש – הכי אין שיש!)
 *גופייה עם הדפס משגע (אפשר למצוא בכל שוק / בזאר) ומעליה אני בטוחה שתמצאי כבר את הדרך להצניע את הכתפיים.
 *מלאי צמידים גדולים וצבעוניים
 *שרשרת חרוזים יפים – יפים (ותודה לי' על הדאבל מחמאה, אמצתי 🙂 )
 *נעליים שעושות את כל העבודה (חורף, בא כבר!)

בקיצור, הבנתן את הפואנטה- חשוב שיהיה לכן תמיד דובדבן מתוק ומיוחד שמשדרג.
איך אומרים בז'רגון העממי? מוסיף עניין.
אז בבקשה, גשי למלאכה ואמצי לך כמה מוסיפי עניין שכאלה…
יש עכשיו סיילים לא הגיוניים. כדאי לנצל הזדמנויות!

ואחרי שהבנו את העיקרון – אנחנו הרי נשים של עקרונות – בפוסטים הבאים נבין איך גורמים לדברים האלה להיות מדויקים.

כששם המשחק – אופטימיות
והעקרון – מתוק
הכללים – חייבים להיות מדוייקים!

גוד שאבעס,

דוכסית.

אהבת? לחצי לייק!


תרצי לקבל מייל בכל פעם שעולה פוסט חדש בבלוג?
מלאי כאן את פרטייך:

תגובה אחת

  1. שרוש 23/08/2013 ב 15:49

    זה היה דובדבן טעים ומתוק 🙂

השאירי תגובה

שדות חובה (*)